Sidebar

30
vr, sept

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

074 Hengelo Lifestyle Vrije tijd - Zo nu en dan belichten we bijzondere winkels in Hengelo en dit keer valt die eer te beurt aan één van de leukste en meest kleurrijke woonwinkels van Hengelo. Je kunt er niet alleen voor je volledige moderne wooninrichting terecht, maar doet er ook de broodnodige wooninspiratie op. Kom jij er maar niet uit welke kant het op moet met je interieur? Ontdek de nieuwste woonstijlen en laat je verrassen door deze heerlijke woonwinkel in Hengelo.

Dit vinden wij de leukste woonwinkel in Hengelo!

Een heuse aanrader, deze woonwinkel in Hengelo. Want dit is de plek waar jij o.a. de mooiste raamdecoratie vindt voor jouw huis. En al rondwandelend in de woonwinkel, proef je de sfeer van nieuwste woontrends. Je ontdekt er welke kleurschakeringen je dit jaar voor je inrichting gebruikt.

In deze woonwinkel krijg je antwoord op de vraag: wat zijn de meest sublieme woondecoraties die vooral niet bij iedere woondiscounter terug te vinden zijn? Kortom, wat heb ik nodig voor mijn huis om een stijlvol, maar trendy interieur neer te zetten?

Woonwinkelen in Hengelo doe je bij Decorette

Het antwoord op die vraag vind je terug in één van de meest aantrekkelijke woonwinkels van Hengelo, namelijk: bij Decorette! Decorette is gespecialiseerd in de aankleding van je woning. Van raambekleding, tot vloerbekleding en wandbekleding: in een notendop. Want deze woonwinkel biedt nog veel meer.

Oog voor detail

Wie oog heeft voor detail en een fabuleuze afwerking van woondecoraties, kan zijn hart ophalen bij Decorette. Zowel op gebied van design als materiaalkeuze onderscheidt Decorette zich van vele woonwinkelketens. Dit is de plek waar je kwaliteit gordijnen koopt, gemaakt van mooie stoffen die prachtig zijn afgewerkt. De keuze is ontzettend ruim, maar altijd origineel van toon en rijk in aanzicht.

Behang voor jouw woning

Je zult zien, slagen voor bijzonder behang is zo eenvoudig nog niet! Bouwmarkten en sommige woonwinkelketens lopen met veelal goedkope makelij behang achter de feiten aan. Dit is niet wat jij op je muren wilt hebben. Wanneer het aankomt op behang voor de woonkamer, dan vraagt dit om een specifieke kwaliteit en raffinement van materiaal en design. Precies wat je dus wel terugvindt bij Decorette. Ontdek de fraaiste behangsoorten die de sfeer van jouw interieur versterken. Laat je verrassen door de prachtige kleurrijke dessins en structuren.

Zie jij er tegenop om zelf te behangen? Nergens voor nodig, het team van Decorette in Hengelo biedt haar klanten een eigen behangservice. Zo weet je zeker dat het behang ultra strak op jouw muren komt.

Woonaccessoires van Decorette

Woonaccessoires zorgen niet alleen voor een versterking van de sfeer in jouw woonkamer, ook kun je hiermee bestaande meubelen een andere touch geven. Kan jouw bank of stoel wel wat levendigheid, of een andere uitstraling gebruiken? Door middel van de juiste woonaccessoires kan de look en feel in jouw woonkamer ineens echt veranderen. Van ietwat gedateerd naar modern. Of van druk naar rustig. Ontdek bij woonwinkel Decorette in Hengelo welke woonaccessoires jouw interieur kunnen aanvullen!

Beheerders gezocht banner