Sidebar

11
do, aug

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Muziek, dans, verhalen en uitreiking Startersprijs Midden Twente tijdens Starterscafé op 15 november 2021.
074 Hengelo Economie - Op 15 november 2021 organiseren ROZ, Rabobank Centraal Twente, de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en Borne alweer voor de negende keer een Starterscafé. Dit jaar in de Reggehof in Goor vanaf 19.00 uur.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of pas geleden gestart is. Een plek waar starters andere ondernemers uit de regio ontmoeten, ervaringen kunnen delen en een waardevol netwerk opbouwen. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur opent wethouder Wim Meulenkamp van de gemeente Hof van Twente het Starterscafé.

Inspirerende verhalen via mooie videoportretten en live, en de uitreiking van de Startersprijs Midden Twente staan vervolgens op het programma.

Ondernemers delen inspirerende verhalen

Tijdens de avond delen 11 Twentse ondernemers in een kleine groep hun verhaal en tips en tricks met de aanwezigen, waarbij natuurlijk ook alle gelegenheid is om vragen te stellen. De volgende Twentse ondernemers hebben hun medewerking toegezegd:

Hans Lesscher van Odin Groep

Richard van den Hoeven van Lust, Bakery & Bistro

Tijn Leussink van Jumbo Leussink Goor

Jeffrey Scholten van Kidzstore

Wendy Doeschot van Erve Groot Wegereef

Hilke Zuithof van By Hilke

Zeut

DirectSushi

Marc Leurink van Leurink Mode

Jacqueline Roerink van Zuivelhoeve

Nils Waanders van Waanders studio

Uitreiking Startersprijs Midden Twente

Tijdens het Starterscafé worden de winnaars van de Startersprijs Midden Twente 2020 en 2021 bekendgemaakt. Starters uit Hengelo, Borne en Hof van Twente gestart in 2019 en 2020 maken kans op deze Startersprijs. Dit jaar combineren we twee jaren omdat de vorige editie niet door kon gaan vanwege corona.

Netwerken

Vanaf 21.30 uur is er volop de gelegenheid om te netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en drankje en in gesprek te gaan met de organiserende partijen, de genomineerden en winnaar van de Startersprijs.

Beheerders gezocht banner