Sidebar

11
do, aug

Muziek, dans, verhalen en uitreiking Startersprijs Midden Twente tijdens Starterscafé op 15 november 2021.
074 Hengelo Economie - Op 15 november 2021 organiseren ROZ, Rabobank Centraal Twente, de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en Borne alweer voor de negende keer een Starterscafé. Dit jaar in de Reggehof in Goor vanaf 19.00 uur.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of pas geleden gestart is. Een plek waar starters andere ondernemers uit de regio ontmoeten, ervaringen kunnen delen en een waardevol netwerk opbouwen. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur opent wethouder Wim Meulenkamp van de gemeente Hof van Twente het Starterscafé.

Lees meer: Starterscafé op 15 november

074 Hengelo Duurzaamheid - Het is herfst, de tijd van vallende bladeren en mooie kiekjes. De gevallen bladeren kunnen helaas ook gevaar opleveren, bijvoorbeeld op straten en fietspaden. Daarom start Gildebor vanaf maandag 1 november met het verwijderen van bladeren in de openbare ruimte. In de wijken Hasseler Es en Wilderinkshoek wordt het blad geruimd door de groenaannemer in de betreffende wijk.

Lees meer: Bladruimen start 1 november

Aanmelden van locaties kan tot en met 24 oktober 074 Hengelo Duurzaamheid - Woont u in de wijk Wilderinkshoek in Hengelo en kent u een stuk gemeentegrond dat er nu kaal en grijs uitziet. Deel deze locatie dan met uw buren en gemeente Hengelo.

Lees meer: Van Grijs naar Groen: Wilderinkshoek aan de beurt

Donderdagavond open in maanden juni, juli en augustus

074 Hengelo Duurzaamheid - Ook dit jaar is het Milieupark aan de Wegtersweg in juni, juli en augustus op donderdagavond tot 20.00 uur geopend. Op donderdag 4 juni is dit jaar de eerste avondopenstelling. Met de avondopenstelling in de zomermaanden is het voor meer mensen mogelijk het Milieupark te bezoeken.

Lees meer: Avondopenstelling Milieupark

Meer artikelen...

Beheerders gezocht banner